Nederland
Door: Irma
Blijf op de hoogte en volg Irma
16 September 2006 | Duitsland, Berlijn
Dat is lang geleden he? Wat zou ik eens vertellen... Marloes, dat meisje waar ik bij woonde is naar huis en ik woon nog steeds in haar huis. Ik heb sinds septemder weer een nieuwe huisgenoot, erg leuk meisje en klikt erg goed. Gister weer even wat wijntjes samen gedronken....dus....Verder ben ik begin september weer in Nl geweest echt superleuk. Haha kan daar wel veel over vertellen maar dat horen jullie nog wel als ik weer in Nl ben.
Eigenlijk vond ik het een beetje te leuk in Nederland dat ik weer besloten heb om naar huis te gaan.Ik heb het nog wel naar mijn zin hier in Berlijn, maar niet genoeg... Het is een te grote stad waar ik me gewoon niet thuis voel... ja beetje moeilijk uit te leggen..... maar goed ik kom dus naar huis!
Ik heb het 9 september tegen mijn teamleider gezegd en 11september tegen de baas hier. Dus heb nu officieel ontslag genomen... Op 22oktober is mijn laatste werkdag, dan blijf ik waarschijnlijk nog een paar dagen hier en ben ik zeker op 1november weer in Nl. Heerlijk de winter tegemoet.....
Wat ik verder ga doen... nog geen idee. Ik ben iedergeval weer een ervaring rijker en ga weer op zoek naar een nieuwe uitdaging.....
Tot snel weer!
xje
16 September 2006 - 10:05
Linnie:
Hee leuk weer wat van je te lezen. Lekker dat je weer snel thuis komt!
Wie weet wat er op je pad komt.
Kus xx -
17 September 2006 - 08:59
Gert-jan:
Irma, leuk dat je weer naar huis komt maar jammer dat je je jaar in Berlijn niet kon afmaken. In elk geval heb je het wel gedaan en toch een paar maanden buitenland ervaring opgedaan.
Tot gauw, de bar is leeg zonder jou -
19 September 2006 - 14:06
Ger:
Trots op je!
Gewoon je gevoel achterna gaan!
xx! -
19 September 2006 - 15:07
Sabrina:
Hey Irma,
Ik vind het sowieso al knap dat je het geprobeerd hebt! Het lijkt me aan de ene kant ook heel leuk, maar toch...Die stap is best groot. Geniet er nog van t/m 22 oktober en daarna lekker naar huis! -
24 September 2006 - 15:55
Boris:
Blijven toch vrienden:-) -
28 September 2006 - 19:26
Linda:
Hey meisie..
wel weer leuk ook hoor, dat je weer terug naar NL komt. Gaan we weer lekker ze allen stappen.
dikke kus van ons allemaal