Herstellende - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Irma - WaarBenJij.nu Herstellende - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Irma - WaarBenJij.nu

Herstellende

Door: Irma

Blijf op de hoogte en volg Irma

29 Januari 2011 | Thailand, Phuket

Hi!

Gister dus mijn verhaal getypt, wat geschreven en wat gelezen.

Trouwens een leuk en toepasselijk boek aan het lezen;Titel:
Ja maar... Hu!?
Dingen zijn zoals ze zijn, daar gaat het over. Zeker een aanrader.Doet me veel denken aan uitspraken die wij vaak doen, Robert- Jan.

Verder zegt D-reizen mijn ticket niet te kunnen wijzigen. Omdat ik zelf bij Expedia gewerkt heb, kan het naar mijn idee wel. Je kijkt wat de wijzigingsvoorwaarden zijn (In mijn geval 25euro+ de kosten van het prijsverschil van het ticket, en hup omboeken maar! Je moet natuurlijk wel met de zelfde airline vliegen.)

D-reizen zegt dat ik hier naar de luchthaven moet gaan om te kijken wat ze kunnen doen. Volgens mij ziet een luchthaven net zo veel als d-reizen, het blijft toch 1 vluchtensysteem. Maar goed, in dit soort dingen heb ik al helemaal geen zin. En heb gister nog meegekregen dat het in Nederland erg koud is, dus ja wat moet ik daar.

Ik heb 2 nachten in hotel geboekt en nog 20euro over voor vandaag/ en morgen. Dat gaat zeker lukken! Ow wat heb ik dat allemaal weer goed geregeld!

Verder blijf ik dus lekker hier en ga ik dus wat rond hangen... en... nog geen idee... weinig...

Voel me vandaag in ieder geval een stuk beter! Enne ik ga nu denk een tijdje niet meer op internet... geen zin meer in...haha..

Jullie kunnen nog wel sms-en/ bellen kan alleen niet terug sms-en ivm beltegoed. En vergeet je naam er niet onder te zetten. Trouwens wel grappig dat mama wel kan bellen en papa niet...het blijft hetzelfde telefoonnumer volgens mij.

Overigens... de tips om naar Bali te gaan... had ik ook in gedachten. Maar de tickets zijn erg duur.. en dat wordt ook wel weer een tochtje.. waar ik op dit moment geen zin in heb.. Ga hier denk eilandje zoeken en lekker wat relaxen...

En verder...? Heb ik in iedergeval geen burgelijk leven/ met burgelijke vakanties;-)

• 29 Januari 2011 - 07:08

Tuur:

Je hebt helemaal gelijk. Dichtklappen die laptop!! Vandaag vroeg naar bed en zorgen dat je fit bent voor morgen. We gaan namelijk de hele dag geld over de balk smijten, keihard zuipen en vervelende thaien in elkaar rossen. We landen om half twee en als we onze spullen bij elkaar houden zitten we rond drie uur in het hotel.
    Kortom je vakantie wordt nu drie keer zo erg met de reisleider vd Berg!
    Bye bye taai taai.

• 29 Januari 2011 - 07:18

Mama:

Zit aan een hollandse ontbijt in dit koude land dit goede berichtje te lezen, doet me goed dat het weer wat beter met je gaat! Blijf maar lekker en geniet van de warmte daar!!
    Diike kus.

• 29 Januari 2011 - 12:16

Hans En Monique:

Wederom geprobeerd te bellen, hij gaat wel over maar er wordt niet ogenomen. Nou ja, geniet er lekker van. Dikke kus, je pa en M

• 29 Januari 2011 - 12:26

Dayenne:

Irma!!!! Jezus wat een verhaal zeg!!! Ik denk (nou ja.. weet eigenlijk zeker) dat ik zwaar histerisch was geweest en dat mijn vader hoogstpersoonlijk een ticket had moeten boeken en rechtstreeks naar me toe had moeten komen om me weer gerust te stellen en alles te fixen.. Precies de reden dus dat jij in je eentje gaat backpacken in Thailand en ik dus niet haha. Fijn dat je je weer wat beter voelt.. En ja, de cliche's zijn waar.. Erger dan dit kan het ook eigenlijk niet worden, dus vanaf nu bergopwaarts. Of je moet in eens oog in oog staan met een monsterlijk dodelijke kakkerlak die je opeet, maar goed.. daar merk je dan ook weinig meer van :) Veel plezier nog en als je terug bent eindelijk maar eens die borrel??

x

• 29 Januari 2011 - 13:03

Robert-Jan:

Tuurlijk moet je blijven. Het is steenkoud hier. Groet aan Tuur.

Doei de slechte.

• 29 Januari 2011 - 14:30

Boris:

if i can help with that fligh stuff let me know. you are right as D Reizen is the agent and they need to see the term and condits so if u know ist 25euros+ diff then the diff is only to be paid if the flight is full in your booking class. if you stay longer i suggest fly only air asia.com they are pricy and really safe1 i trust them 100%

• 29 Januari 2011 - 16:20

Eveline:

Goeie keus... het is weer freezing hier... Rest vanje vakantie gewoon lekker in de hangmat met Chang Bier denk ik zo en dan komt het vas wel goed! xx

• 31 Januari 2011 - 16:17

GJ: