Eventjes naar Key West
Door: Irma
Blijf op de hoogte en volg Irma
05 November 2011 | Verenigde Staten, Miami Beach
In de avond nog uit eten geweest... gezellig. Opeens kwamen er 2 grietjes wat bier promoten... ik luisterde niet eens. Ik had daar geen zin in, opeens hoor ik Eef zeggen Irma je krjigt gratis bier, ok...Eef: Je moet alleen even een masker opzetten en op de foto...ja je moet wat over hebben voor een biertje
1 november
Dagje gehangen en een auto gehuurd voor morgen om naar de Keys te gaan. In de avond maar even op onderzoek uit gegaan voor wat Happy Hour aangezien het geld hier echt weg aan het vliegen is... maar goed we zitten wel in Miami. Nou daar gingen we dan 2x een liter cocktail... phoe... wat een opgave is dat. Het restaurant was al zo goed als dicht toen wij de te sterkte cocktail naar binnen zaten te hikken, en we bijna weg aan het waaien waren door de storm die de orkaan Rina heeft achter gelaten.
2 november
Zo... doe ons maar weer gewoon bier, dit was echt geen lekker wakker worden. En dan nog wachten tot we opgehaald zouden worden voor de auto. Dit duurde en duurde, en dan rijden! Aangezien het geld dus echt weg vliegt hebben we ook maar wat boodschappen gedaan in de supermarkt. Maar goed toen de auto in. Bla, bla... klets klets... krijg ik me toch een raar gevoel in mijn benen, schok me echt dood. Ik heb me nooit beseft dat het echt best wel eng is om over hoge wegen te rijden die over en onder elkaar heen gaan. Jezus wat een drama is dat. En dan nog al die bruggen naar Key West, 42 wel geteld. Phoe.... Dood eng... maar goed weinig keus aangezien je op de weg zit en die bruggen er opeens zijn! Je ziet opeens dus een mega brug aankomen op palen met alleen maar links en rechts water, en als hij nog omhoog gaat zie je voor je dus alleen maar lucht. Nogmaals, voor het Disney gebeuren hoef je echt niet naar Disney... die achtbanen ontstaan spontaan. Tevens is er op de eerste dag maar 3x getoeterd en nee niet omdat ik blond ben maar gewoon om mijn rijstijl.
3 november
Geslapen in een mega romantisch verblijf... vallende ster gezien, eekhoorntje...aan het water... biertjes... biertjes... hapjes... en dan... Eef, ja nou ja die man komt ooit wel ;)
Daarna verder naar Key West, Super mooie rit. Daar aangekomen een hotel geboekt en meteen ons opgegeven voor een 3uur Snorkeltrip inclusief drinken en zonsondergang.. Hup beetje rennen maar de boot gehaald, we krijgen allemaal een beker water.. en varen ergens naar toe... Zo dat was het eerst uur. Daarna uurtje snorkelen. Een paar mensen hadden een duikpak aan, want ja het water kan best heel koud zijn, Eef en ik kijken en elkaar aan. Nou ja hoe koud kan dat water nou echt zijn, tot iedereen opeens een duikpak aan had. Nou Eef, kom op even uurtje doorbijten. Ik spring wel eerst in het water.5,4,3,2 Eef; Ir! Ulg! Ik zie echt onwijze kwal! 1 Ik sprong al. Fijn idee dat je Eef nog wat hoort brullen als je al onder water bent. Dus eenmaal boven maar een stukje weg gaan zwemmen. .. ... snorkel, snorkel... vraagt Eef opeens aan mij; Ir, waar wil je heen zwemmen? Ik; Ik weet niet we moeten wel even naar de boot kijken ze zouden zwaaien als we terug moeten. Eef; Ik zie die hele boot niet. Ik; Ow, ik ook niet. Dus... plons en we snorkelde weer wat verder... Tijdje later: Eef; Ir welke kant zullen we op. Ik; Uhm, even kijken ow ze zwaaien daar verderop op de boot, dat is denk onze boot. Eef; Ow ja, nou zullen we anders maar terug zwemmen? Ik; Uhm ja ideetje... zwem zwem zwem...Aangekomen bij de boot, is iedereen natuurlijk geirriteerd omdat we niet op de boot hadden gelet en op een stuk aan het snorkelen wat niet echt de bedoeling was. Tevens heb ik bloed op mijn been en Eveline een flinke kwallenbeet inclusief stukje kwal aan haar been. Dus... Na wat verband, zalfjes en tape en een uurtje Rum Punchen hebben we de boot zonder Tip te geven verlaten. Ja we hadden geen zin onze tas weer open te doen. Toen onderweg maar in een bar een Emmer Budweiser besteld. Toen we over een vrouw aan het roddelen waren in positieve zin, dat ze er wel goed uit zag blabla. Werd er door haar vriendin even gevraagd of we ' Een Probleem' hadden, hmmm tijd om te gaan dus.
Dan maar in de Jacuzzi zitten. Ik; Eef! Ik zit! zet jij hem even aan? Eef; Ja! gedaan! Nee werkt niet. Toen dus maar slapen..
4 november
Lekker ontbeten en weer een stukje Keys, Super mooi. Even stoppen voor een broodje te eten met een super mooi uitzicht. Zien we op de tafel naast ons hele mooie bloemen op tafel en wat koeltassen aan komen. Zag er erg gezellig uit... mooi hoor. Tot de Urnen op tafel kwamen. We zijn dus maar snel de zee ingedoken voordat we in opa's as liggen te dobberen. Op zoek naar een nieuw verblijf! Een hostel, okay.. daar maar slapen. Boy van de receptie ging wel even een rondleiding geven. Dit is de tuin, met een hangmat, een 24/7 buiten douche, een Yoga tent, een schommel, en.... een boomhut. Verder was het Zweef gehalte dus erg hoog. Phoe! Wij de biertjes gehaad, we hadden goede voornemens net als dat we 5 jaar geleden ook in Berlijn hadden, neem niet te veel drank mee want het gaat toch op. Met als gevolg dat we toen de biertjes op waren met hoge nood op zoek gingen naar een bar om daar weer verder een biertje te nemen...
5 november
Weer terug naar Miami Beach er is namelijk Sleepless Night... wat ons goed in de oren klinkt!
In de middag hebben we een fiets gehuurd, en zagen we gewoon een man inbreken in een auto die langs een drukke weg geparkeerd stond. Gewoon een meetlad tussen de deur, deur open pakken wat je wilt pakken en weg was ie. Okay, Welkom in Miami. Maar goed zo dus beginnen met Sleepless Night wat is van 18.00uur tot 6.00! En morgen weer rijden! Phoe..
Tevens is Lies bevallen! Ik ben nog niet weg of ze is mama! Gefeliciteerd! Zo leuk, en had stiekem zo graag even daar willen zijn....
05 November 2011 - 21:37
Gj:
Klinkt goed allemaal.
Watjes, de Seven Mile Bridge is fantastisch. Ligt de oude brug er nog naast? -
05 November 2011 - 22:51
Hai Irma,:
Veel plezier daar nog, ik zie alles zo al voor me, hoe je dat allemaal schrijft , geweldig !!!
Have fun !!! -
06 November 2011 - 08:57
He Irma:
Het plaatsje naast miami Hollywood is goedkoop en erg leuk!
Have Fun! -
06 November 2011 - 19:33
Mama:
Zo meiden, klinkt wel heel erg gezellig allemaal, jullie zijn aan elkaar gewaagd!
Geniet lekker verder van alles.....eten, drinken, zwemmen, vooral [uit]slapen! Dikke kus. -
06 November 2011 - 21:07
Robert-Jan:
Volgens mij drink je nog meer bier dan ik... -
07 November 2011 - 02:26
Kel:
Wat heerlijk allemaal Ir, klinkt allemaal 10 keer beter dan je Thailand verhalen. Geniet er lekker van! xxx